آتلیه بن سای

این بلاگ انتشار دهنده مطالبی در ارتباط با آتلیه بن سای خواهد بود.

آتلیه بن سای

این بلاگ انتشار دهنده مطالبی در ارتباط با آتلیه بن سای خواهد بود.

این بلاگ انتشار دهنده مطالبی در ارتباط با آتلیه بن سای خواهد بود.

  • ۰
  • ۰

عکاسی کودک بدون تار شدن عکس

رازهای عکاسی کودک 

نکاتی در مورد آتلیه تخصصی کودک و عکاسی کودک در فضای باز

عکاسی کودک بدون تار شدن عکس 

مقالات سایت آتلیه عکاسی کودک توسط تیم مطالعاتی استودیو به سرپرستی خانم شقایق ترابی فرد نگاشته می گردد. هدف اصلی آن ارتقا سطح و دانش عکاسی در میان عموم جامعه و رشد این صنعت در میان مردم است.

جهت رزرو وقت:

۷۷۱۹۱۶۵۹

۷۷۱۸۹۶۲۴

۰۹۰۳۴۹۵۸۶۱۵

عکس نوزاد

از شایع‌ترین مشکلات در عکاسی کودک تار شدن عکس کودک است . تار شدن به معنی محو شدن عکس کودک به دلایل مختلف می گویند.  اغلب تمامی عکاسان تازه کار و مبتدی با چنین مشکلی در عکاسی کودک دست و پنجه نرم میکنند . و از خود می پرسند چطور بهترین آتلیه کودک با چنین مشکلی مواجه نیستند.

اگر شما هم یک عکاس کودک مبتدی هستید چنین مشکلی با عکس های کودکانتان دارید بهتر است این مقاله را دنبال کنید . در این مطلب چند نکته به شما آموزش می دهیم که با استفاده از آن ها می توانید از تار شدن عکس هایتان جلوگیری کنید .

حواستان به دیافراگم باشد !

زمانی که شما مشکل تار بودن و یا مات بودن عکس در عکاسی کودک را دارید بسیاری از مشکلاتتان را میتوانید با استفاده از بستن یا باز کردن دیافراگم دوربینتان حل کنید .

به طور کلی شما اگر یک عکاس تازه کار باشید برایتان دانستن اینکه دقیقا در چه مسیری باید قرار بگیرید در ابتدا بسیار سخت خواهد شد .

اگر دیافراگم دوربین تان الان به گونه ای است که شما تنها بخشی از صورت کودک را فوکوس دارید و یا یکی از چند کودک در عکس را فوکوس دارید بهتر است برای بهتر شدن عکس ، فوکوس و وضوح تصویرتان کمی اندازه ی دیافراگم را ببندید یا به عبارت دیگر عدد را بالا ببرید .

این کار باعث می گردد شما عمق دید بیشتری داشته باشید و در عکاسی کودک که پر تحرک است نقاط بیشتری از سوژه را در میدان فوکوس خود داشته باشید.

اگر دارید با دیافراگم بسته عکاسی میکنید و متوجه میزان زیاد لرزش دوربین و یا ماتی حرکت می شوید بهتر است باز کردن دیافراگم را امتحان کنید .

وقتی عدد دیافراگم را کم تر میکنید این کار به دوربین اجازه ورود نور بیشتری را میدهد که میتواند تعادل بین دیافراگم و سرعت شاتر را بهتر ایجاد کند 

در حقیقت انتخاب دیافراگم یک شمشیر دو لبه است که باید با آگاهی و البته تسلط انتخاب گردد. به خصوص در عکاسی کودک!

بیشتر بدانید: آتلیه نوزاد

شاید فک کنید استفاده از حالت عکاسی متوالی میتواند برای کارکرد بهتر شما مفید باشد نفی این موضوع ساده نیست اما به شخصه تایید اش نمی کنم. من همیشه در حالت تک شات عکاسی می کنم . این حالت از عکاسی به تازگی نظرات منفی ای را دریافت کرده است دلیل آن سادگی کار – حجم زیاد مورد نیاز آرشیو و عقب نگاه داشتن عکاسان از تسلط است.

درکل این حالت از عکاسی خیلی پیشنهاد نمی شود مگر در شرایط های خاص . مانند زمانی که دختر کوچکتان را برده اید پارک برای عکاسی کودک و می خواهید که از او عکس های زیبا بگیرید فضا و نور و ... مهیا است و شما تسلط کافی ندارید .

در یک روز زیبای پاییزی مسلما برگ های خشک زیادی روی زمین ریخته است که به کمک آن ها شما میتوانید عکس های فوق العاده ای را ثبت کنید .

تصور کنید دختر کوچولویتان برگ های خشک پاییزی را برمیدارد و به بالا پرتاب میکند . صحنه ی فوق العاده ای به وجود آمده است که شما دوست دارید از آن عکس بگیرید .

در این موقعیت شما میتوانید از حالت عکاسی متوالی استفاده کنید و چندین عکس را پشت سر هم به ثبت برسانید تا در نهایت بتوانید بهترین عکس کودتان را از میان آن ها را انتخاب کنید .

بیشتر بدانید: آتلیه تخصصی کودک

در عکاسی کودک از فوکوس خودکار استفاده کنید

برخی از عکاسان مبتدی از فوکوس خودکار دوربین عکاسی میترسند و علاقه ای به استفاده از آن ندارند . در حقیقت به اشتباه توسط بخی از مدرسین هم توصیه می گردد.

شک نکنید این توصیه غلطی است. چه د زمینه عکاسی کودک چه در زمینه عکاسی های دیگر. و حتی عکس کودک در آتلیه با هر ژست خاصی.

زمانی این شایعه به وجود آمد که شما تا زمانی که نتوانید در حالت تمام دستی عکاسی کنید نمیتوانید یک عکاس خبره و حرفه ای باشید .

اما این حرف کاملا نادرست است چرا که به نظر من کسی یک عکاس حرفه ای است که بداند در چه زمانی باید از حالت دستی استفاده کند و در چه زمانی نباید این کار را بکند .

بیشتر بدانید: آتلیه بن سای

فوکوس دستی بیشتر  در تصویر براری استفاده دارد و در عکاسی دیجیتال کاربردی ندارد.

هر چند فوکوس دستی یکی از مهمترین ارکان عکاسی حرفه ای در دوران انالوگ بود. ساختار دوربین ها در آن زمان متفاوت با امروز بود و میکرو پروسمی و تصویر شکسته ابزار مهمی در زمینه عکاسی کودک بودند.

دیگر دلیل تار شدن عکس ها سرعت شاتر کم است.

اگر سرعت باز و بسته شدن پرده شاتر شما کمتر از سرعت حرکت سوژه باشد شما با عکس محوی مواجه خواهید شد.

معمولا سرعت های بالاتر از یک دویستم ثانیه برای عکاسی کودک توصیه می گردد.

نکته: در عکاسی کودک از قدرت ایزو در عکاسی استفاده کنید.

با افزایش آگاهانه ایزو در تصویر امکان استفاده مناسب از ایزو و سرعت شاتر را محیا گردانی.

در آخر یادآور می شویم این مقاله در گوگل قابل جستجو است و اگر شما به راحتی توانسته اید مطلب مورد نظر خود را بیابید دلیل آن استفاده مناسب از کلمات کلیدی طبق نمونه زیر است.

عکس کودک – عکاسی کودک – آتلیه عکاسی – بهترین آتلیه شرق تهران –آتلیه عکاسی بن سای – بهترین آتلیه کودک تهران –عکاسی حرفه ای کودک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی